Webinar gratuit pentru PARINTI

Relatia noastra insorita

Relatia parinte-copil este ca vremea. Atunci cand in ea exista elemente naturale aparute in mod armonios, vremea poate produce in jurul ei crestere, inflorire si insorire, echilibru si mai ales, o stare de bine. Uneori, insa, elementele naturale se dezechilibreaza si produc furtuni infricosatoare sau tornade care lasa in urma lor mult haos, suferinta si, adesea, rupturi in relatie.  Pentru a mentine vremea in echilibru, este nevoie ca ambii participanti la aceasta relatie sa contribuie. 
Astfel, va invit sa la o introducere teoretica si practica despre elementele  esentiale din relatia parinte-copil, cum pot contribui atat parintele, cat si copilul la a crea si a mentine o relatie insorita, in care vremea este echilibrata. 

Cine poate participa?

Acest webinar este dedicat oricarui parinte interesat de imbunatatirea relatiei cu copilul sau, dar si de auto-descoperire si crestere personala in rolul de parinte. Aplicabilitatea este pentru parinti cu copii de toate varstele, dar in particular parintii ai caror copii au 0-11/12 ani vor primi instrumente directe de interactiune prin joc. Parintii copiilor mai mari le pot adapta. 
 

Ce vei obtine de la acest webinar?

Webinarul reprezinta o introducere pentru cursul detaliat pe aceasta tema. Detalii aici.
Vei descoperi urmatoarele: 
  1. Cum sa cresti procesului de auto-cunoastere si constientizare in rolul de parinte
  2. O introducere in cele  mai noi teorii si elemente de stiinta legate de dezvoltare umană și parentaj, cu aplicabilitate directa in relația părinte-copil
  3. Prezentarea generala a unei metode de evaluare a unor dimensiuni psihologice existente in relația părinte-copil, care ofera ofera sanatate si echilibru relational-un fel de coloana vertebrala a relatiei.
  4. Cateva jocuri si activitati de aplicat in relatia cu copilul, pentru menținerea sau cresterea acestor dimensiuni
  5. Informatii despre un curs avansat pe aceasta tema. 

Cand si unde?

UNDE: Cursul va avea loc online, pe platforma ZOOM. Vei primi un link de participarea dupa confirmarea primita de la mine, pe email.
CAND: Cursul va avea loc pe data de 13 iunie 2021,  orele 18.00-19.30.
PARTICIPANTI: numarul de participanti este limitat. Pot participa maxim 100 persoane.

Cum ma inscriu?

Trimite un email de inscriere la inscrieri@psihologandreeaneagu.com, cu urmatoarele informatii: nume curs, nume si prenume, adresa de email numar de telefon si nevoia ta de la acest curs. 

Vei primi un email de confirmare de la mine, cu informatiile de participare. 

 Te rog sa te inscrii doar daca stii cu fermitate ca vei participa. 

Cine va facilita webinarul?

Andreea Neagu

Andreea Neagu este psiholog clinican si psihoterapeut integrativ specialist, formator si supervizor. Are competente in evaluarea si psihoterapia copiilor, adolescentilor si a familiei, a adultilor, dar si in formare si supervizare profesionala a specialistilor in sanatate mentala.
Are specializari nationale si internationale multiple in terapie prin joc, terapie de familie, dramaterapie si terapia adultului. 
Lucreaza in practica privata si in colaborari cu diverse institutii ca psiholog clinician, psihoterapeut integrativ, terapeut prin joc, formator si supervizor, dar ca specialist in invatare sociala si emotionala. Este un clinician axat pe folosirea interventiilor terapeutice evidence-based moderne, de aceea cauta tot timpul sa-si imbunatateasca practica, iar jocul este principala metoda folosita, indiferent de varsta clientilor ei.
Mai multe informatii despre formarile si acreditarile ei gasiti aici.