Testimoniale clienti

Cu Andreea am inceput sa intreractionez din momentul in care copila mea adolescenta a ales sa o aiba alaturi ca terapeut si indrumator si Andreea a acceptat:).  Apreciez in relatia cu Andreea cateva elemente importante pentru mine: etica profesionala, onestitatea, deschiderea de a ne ajuta, preocuparea permanenta de a se dezvolta si a invata lucruri noi in domeniu, asertivitatea si modul direct in care ni se adreseaza.

De asemenea, sedintele de consiliere parentala sustinute impreuna pentru mine creaza un spatiu de liniste, invatare si introspectie si imi dau posibilitatea sa inteleg ce pot sa fac diferit si cum pot face asta in relatia cu copilul meu pentru a putea sa o sustin intr-un mod echilibrat. Si aceste lucruri s-au intamplat datorita Andreei si a modului in care reuseste sa conduca aceste sedinte. De asmenea un alt lucru deosebit care s-a intamplat cu ajutorul sedintelor de consiliere facilitate de ea a fost alinierea modului de actiune in relatia si spre beneficiul copilului meu, al meu si fostului meu sot, tatal ei. Cu multa rabdare, maturitate si folosirea intrebarilor si exemplelor potrivite, Andreea a reusit sa ne ajute sa ne putem calibra si sa intelegem cum putem colabora eficient in relatia cu propriul nostru copil. 

Luiza Banyai, mama unei adolescente de 16 ani

Daca la momentul aflării diagnosticului de Tulburare de Spectru Autist al copilului meu in varsta de 5 ani pe atunci, simțeam ca toata lumea s-a prăbușit, au urmat ani de zile in care am început o lupta cu ajutorul unei echipe de terapeuți, sub îndrumarea unui psiholog coordonator foarte bun. In echipa a intrat, acum 9 ani  si Andreea, ca însoțitor la scoală pentru copil, fiind la început de drum in cariera.  Nu sunt specialist in domeniu, dar pot spune ca modul de integrare in colectivul clasei, de comunicare cu profesorii, volumul de informatii obtinute la scoala pe care Andreea le-a realizat au facut ca sedintele saptamanale cu coordonatorul sa fie foarte prolifice. Andreea a avut mereu o abordare deschisa, moderna, in toate situatiile intalnite la scoala si a evoluat profesional zi de zi. A fost intr-o permanenta dorinta de cunoastere si dezvoltare pe plan profesional, cautand tot timpul sa dobandeasca noi tehnici si metode de lucru. Am inceput cu ea si terapia individuala cu baiatul, fiind la curent cu comportamentul elevilor tipici contemporani, adaptand metodele de terapie. Am facut cu Andreea si sesiuni de terapie de familie si in mod sigur da rezultate foarte bune, primind si noi, parintii, recomandari pentru abordarea problemelor. In mod sigur Andreea Neagu este un excelent profesionist,  o persoana foarte serioasa, inteligenta, devotata, implicata, „sora mai mare” a baiatului nostru, este parte din familie. 

Paul si Elena Nicolescu, parintii unui adolescent de 18 ani.

 

Ședințele de psihoterapie cu Andreea Neagu au început într-un moment delicat al vieții mele, simțeam că nu pot gestiona situația în care mă aflu și că îmi pierdusem încrederea în mine – atunci am decis să apelez la un profesionist.

Andreea este un psihoterapeut dedicat, reușește să îmbine relația terapeutică cu valorile și principiile persoanei cu care intră în contact. Pe parcursul ședințelor alături de ea, m-am simțit înțeleasă, ascultată și ,,văzută cu adevărat”,  așa cum sunt eu, m-am simțit în siguranță.

S-a adaptat rapid nevoilor mele, cu profesionalism și răbdare m-a însoțit pe acest drum magic al autocunoașterii. Am identificat și vindecat traume din trecut. Am reușit să-mi găsesc puterea interioară și resursele. Andreea a fost alături de mine, cu delicatețe și răbdare a folosit tehnici potrivite nevoilor mele printre care se enumeră jocul, desenul, lucrul cu corpul. E incredibil cât de mult contează să fii privit de cineva în profunzime, să fii cuprins și conținut cu autenticitate și căldură.

Dana, 29 ani

Pentru mine este o bucurie si un privilegiu sa fiu ghidata de Andreea in aceasta calatoria magica spre sinele autentic. Prin conținere, blândețe, empatie, ascultare activa si tehnici variate adaptate nevoilor mele de dezvoltare, Andreea oferă sens si îndrumare in a-mi redobândi curajul de a mă accepta așa cum sunt si de a mă redescoperi. 

Iuliana, 42 ani

 

Nu am mai avut niciodata o experienta cu un alt psiholog inainte de Andreea insa dupa ce am vazut cum lucreaza, ceea ce m-a determinat sa o aleg pe ea a fost siguranta ei si sentimentul ca profesia ei o implineste, iar asta pentru mine inseamna ca lucreaza cu sufletul mai presus de toata teoria pe care o arhiveaza in interirul ei. Dupa fiecare sedinta, imi multumesc pentru alegerea facuta. 

Popescu Madalina, 28 ani

Am cunoscut prin Andreea un formator si terapeut foarte complex , cald si deschis, creativ si bine pregătit pentru orice provocare, cu o conduită admirabila. Din prima clipa m-a cucerit autenticitatea si profesionalismul ei desavarsit, empatia si dăruirea cu care se dedica actului terapeutic, iubirea pentru aceasta meserie si pentru oameni…
E o mare bucurie pentru mine să cunosc un astfel de om si de psihoterapeut!

Aurora P, 42 ani

Testimoniale colaboratori

Atunci când spun Andreea Neagu ma gandesc la : CURAJ, AMBIȚIE, INTELIGENȚA, INDEPENDENȚA, PROFESIONALISM, VERTICALITATE, LIDER, ACȚIUNE, SIGURANȚĂ, ÎNCREDERE. 
Recomand psihologul Andreea Neagu cu căldură, liniște și încredere ca fiind un terapeut bine pregătit, ce a călătorit peste mări și țări pentru a se specializa, dezvolta si dobândi tehnici si metode de intervenție atât de necesare aplicării în meseria de psihoterapeut. 
Colaborând o perioadă de peste 7 ani am putut vedea dăruirea, spiritul organizatoric si progresul obținut în lucrul cu copiii, implicarea neîncetată de a-si atinge obiectivele și dorința de dezvoltare continuă.

Oana Toma, psiholog si psihoterapeut cognitiv-comportamental

Andreea este pentru mine ca un cufăr ale cărui comori nu încetează să mă surprindă prin varietate și abundență.
Deși initial noi ne-am cunoscut în context profesional, unde pasiunea și dedicarea ei m-au inspirit, am avut apoi ocazia să aflu mai multe despre omul Andreea .
Blândețea, creativitatea, bucuria ei molipsitoare când e rost de joacă într-o formă sau alta m-au făcut să o admir și să ma consider norocoasă că e parte din viața mea și că pot învăța de la ea.
Andreea susține și contribuie într-un mod esențial la dezvoltarea proiectelor Fundației Verita și faptul că este parte din echipa noastră îmi dă o stare de încredere și siguranță că vom ajunge la mulți educatori, părinți și copii și vom contribui semnificativ la starea lor de bine prin dezvoltarea abilităților socio-emoționale.
Visător printre stele, terapeut implicat și extrem de calificat, căntăreață, desenatoare, povestitoare, prietenă, colegă, umăr pe care te poți baza cu încredere oricând.
Spuneam că este un cufăr plin de surprize și sunt sigură că încă nu am descoperit tot.

Lila Vasilescu – Director Fundatia Verita