Termeni si conditii

Website-ul www.psihologandreeaneagu.com este administrat de PLAY&GROW TRAINING S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Str. Petricani, nr.4, Demisol, Boxa nr.10, Sector 2, CUI: 45688571, Nr. registrul comerțului: J40/3366/22.02.2022

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu urmatoarele condiții de utilizare.

Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza website-ul www.psihologandreeaneagu.com:

 1. Accesul și utilizarea website-ului 

Scopul permis pentru utilizarea website-ului este obținerea de informații și accesul la serviciile online oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.

Întreg conţinutul acestui site poate fi modificat şi vă este oferit “că atare”, fără a se oferi nicio garanţie de niciun fel, fie această expresă sau implicită

La accesarea site-ului va rugăm să parcurgeți Politică de confidențialitate (Vezi aici)

Produsele online comercializate de PLAY&GROW TRAINING sunt: cursuri de formare profesionala sau alte produse (ex. carti, materiale psihoeducationale)

Cursuri de formare profesionala reprezinta un pachet de cursuri marca PLAY&GROW TRAINING, numite dupa cum urmeaza: 

1. Evaluarea experientiala a relatiei parinte-copil

2. Conceptualizarea cazului si planificarea interventiei terapeutice prin joc

3. Interventii terapeutice directive in lucrul cu copiii si familiile

4. Interventii terapeutice non-directive in lucrul cu copiii si familiile

5. Tehnici de autoreglare emotionala in terapia copilului

6. Trauma de dezvoltare la copii- evaluare si interventie terapeutica

Înscrierea și achiziționarea unuia sau mai multor cursuri presupune acceptarea termenilor și condițiilor următoare:

–  inscrierea și achiziționarea acestui/acestor cursuri este complet voluntară, iar cursantii acceptă termenii și condițiile prezente, sau, în caz contrar, refuză achiziționarea cursului/cursurilor. Toate datele organizatorului sunt prezentate atât pe această pagină, cât și pe facturile proforme sau fiscale.

 1. Taxa de achiziție

Toți participanții trebuie să achite taxa de achiziție, numită COSTURI.


Taxa de achiziție include: accesul la curs/cursuri, manual de curs, fise/materiale psihoeducationale aditionale.

 1. Politica de livrare a serviciilor

Livrarea serviciilor constă in primirea unei notificari pe e-mail cu linkul catre platforma online pe care va fi sustinut cursul/cursurile. In email vor fi atasate si materialele de curs. 

Notificarea se primeste pe e-mail automat la scurt timp (maxim 1h) dupa inregistrarea platii comenzii.

 1. Limitarea răspunderii

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de PLAY&GROW TRAINING SRL, de către terți sau utilizatori, violează drepturile de autor sau orice alte legi în vigoare, este necesară semnalarea acestei situații la adresa inscrieri@psihologandreeaneagu.com

Sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu eventualele modificări aduse de PLAY&GROW TRAINING SRLS.R.L.

 1. Politica de retur

Dacă o persoană care a achiziționat un curs/mai multe cursuri, dupa participarea la acesta, nu este mulțumită de valoarea informațiilor primite, poate solicita rambursarea sumei plătite în maxim 24 ore de la parcurgerea cursului. Reclamațiile după 24 de ore de la parcurgerea cursului nu vor fi luate în considerare.

 1. Răspunderea titularului

Participanții poartă întreaga responsabilitate pentru modul în care înțeleg informațiile prezentate în cadrul acestor cursuri și cum decid să le aplice în contextele propriei vieți profesionale. Modul în care participanții folosesc informațiile prezentate în cadrul cursurilor nu cade în sarcina organizatorului. Participanții sunt de acord că acesta din urmă să fie scutit de orice răspundere, în situația apariției unui prejudiciu ca urmare a utilizării informațiilor furnizate. Participanții sunt de acord că informațiile primite în cadrul acestor cursuri reprezintă initierea in cadrul unor demersuri terapeutice, care vor fi nevoie sa fie aprofundate prin mai multe cursuri de specializare. 

 1. Confidențialitatea datelor

Pentru participarea la curs/cursuri, pot fi solicitate informații personale ale participanților, prin intermediul site-ului – nume, telefon, e-mail etc, cu păstrarea confidențialității respectivelor date. Utilizatorii consimt în mod expres la efectuarea eventualelor prelucrări de date cu caracter personal (conform prevederilor Legii 677/2001).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifică aspecte legate de curs/cursuri în orice moment, precum și dreptul de a modifică Termenii și Condițiile fără notificarea participanților.

 1. Drepturi de autor și proprietate intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conţinut al site-ului, incluzând fără limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animaţiile, elementele video, sunet etc., formulare ataşate şi alte elemente similare (Conţinutul), aparțin în exclusivitate PLAY&GROW TRAINING S.R.L.

 1. Confidențialitate

PLAY&GROW TRAINING S.R.L. nu va colecta automat nicio informaţie sau date care permit identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresă, număr de telefon sau adresa de poştă electronică – „Date Personale”) prin intermediul site-ului, în afară cazului în care aceste informaţii ne sunt oferite în mod voluntar de către utilizatorii site-ului. Această furnizare voluntară de informaţii va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de PLAY&GROW TRAINING S.R.L.în conformitate cu termenii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR) și potrivit Politicii de Confidențialitate (link).

În legătură cu datele dumneavoastră, aveți următoarele drepturi: dreptul de acces la datele personale, dreptul la rectificarea sau ştergerea acestora, dreptul la restricţionarea prelucrării sau dreptul de a se opune prelucrării, precum şi dreptul la portabilitatea datelor. Portabilitatea datelor presupune posibilitatea dumneavoastră de a ne solicită să transferăm toate datele pe care le deținem unei alte persoane indicate expres de către dumneavoastră.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate. Vom răspunde solicitărilor dumneavoastră în maxim 30 de zile de la data solicitării.

 1. Forța majoră

Site-ul, afiliații și în general, furnizorii de informație către site nu pot fi ținuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința site-ului. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele site-ului, erorile de operare, greva, etc.

 1. Legea care guvernează acordul

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are că obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor de judecată din România.

 1. Dispoziții finale

Termenii și condițiile  sunt aplicabile în momentul accesării acestui Site. Vă mulțumim pentru faptul că ați ales să fiți vizitatorii noștri!

 • SC. PLAY&GROW TRAINING S.R.L.
 • CUI: 45688571
 • Nr. registrul comerțului: J40/3366/22.02.2022

 • Sediu: Bucuresti, str. Petricani, nr.4, Demisol, Boxa nr.10
 • Email: inscrieri@psihologandreeaneagu.com