Protectia datelor cu caracter personal (GDPR)

Informații generale privind protectia datelor cu caracter personal

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale administratorului paginii www.psihologandreeaneagu.com si a PLAY&GROW TRAINING SRL.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.psihologandreeaneagu.com („Site-ul”)

CE FEL DE DATE PRELUCRĂM?

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, administratorul  www.psihologandreeaneagu.com va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ma contactați în acest fel.

Datele prelucrate sunt: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon.

Datele au fost preluate în urma:

  • Contactarii psihologului de pe pagina “Contact” a website-ului
  • Înscrierii la unul dintre evenimentele organizate de psiholog
  • Descărcării materialelor gratuite
  • Abonarii la Newsletter

CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dumneavoastră sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.
Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului dumneavoastră în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament/ul. Datele dumneavoastră nu sunt înstrăinate către terțe părți și sunt folosite doar pentru următoare situații:

1. Înscriere la evenimente (gratuite sau contra-cost)

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal în cazul înscrierii la evenimentele organizate de noi constă în transmiterea biletului de acces la eveniment, permiterea accesului la eveniment, pe baza datelor înregistrate, comunicarea de informații legate de eveniment, informarea cu privire la evenimente asemănătoare cu cel la care v-ați înscris, organizate pe viitor și facturare, în cazul evenimentelor contra-cost;

2. Abonare la Newsletter
Scopul de prelucrare a datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre noile articole apărute, despre evenimentele organizate de noi și noile cărți publicate.

CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOSTRĂ?

  • Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a site-ului, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal.

Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus (in acest caz, fiind psiholog Neagu Andreea si firma PLAY&GROW TRAINING SRL) menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

  • Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume;
  • Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail; Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de  PLAY&GROW TRAINING SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.
 

Prin formularul de mai jos puteti face cereri de stergere a datelor personale. Va rugam specificati exact ce date personale doriti sa va fie sterse.