Interviuri jucause cu psihologi de copii si familii

Dragi colegi de profesie,  

Va invit sa participati la aceasta serie de interviuri cu specialisti in sanatate mintala care lucreaza cu copii, adolescenti si/sau familii, care sunt si formatori sau supervizori, de la care puteti afla perspective noi despre evaluare psihologica si interventie terapeutica in lucrul cu aceste categorii de varsta. 

Aceste interviuri fac parte din evenimentele de suport profesional pe care le organizez in cadrul comunitatii online de pe Facebook “Terapeuti pentru copii si familii din Romania” si sunt gratuite.  


Interviul va fi o discutie ghidata de mine, cu urmatoarele scopuri:

1. Sa cunoasteti profesionisti in sanatate mintala din Romania, cu practica si expertiza in evaluarea si interventia terapeutica a copilului, adolescentului, familiei

2. Sa cunoasteti abordarea/abordarile terapeutice pe care invitatul le practica si modalitati de formare acesta/aceasta

3. Sa invatati o tehnica/instrument terapeutic pe care invitatul il foloseste in practica sa clinica de evaluare sau interventie terapeutica

4. Sa intrebati aspecte diverse de interes pentru voi. 

Cand?

Unde?

Cost?

CAND: 23 ianuarie 2023, ora 20.00 
UNDE: Cursul va avea loc online, pe platforma ZOOM. Vei primi un link de participarea dupa confirmarea primita de la mine, pe email.
                             CAT:  GRATUIT
PARTICIPANTI: numarul de participanti este limitat. Pot participa maxim 100 persoane,pe principiul primul venit, primul servit.  

Cum ma inscriu?

Trimite un email de inscriere la inscrieri@psihologandreeaneagu.com, cu urmatoarele informatii: nume eveniment, nume si prenume, adresa de email si specializarea profesionala. 

Vei primi un email de confirmare de la mine, cu informatiile de logare la eveniment. 

Cine va facilita Interviul?

Andreea Neagu

Andreea Neagu este psiholog clinican și psihoterapeut integrativ specialist, formator și supervizor în ambele specialități. Are competențe în evaluarea psihologica și psihoterapia copiilor, adolescenților și a familiei, a adulților, dar și în formare și supervizare profesională a specialiștilor în sănătate mintală.
Are specializări naționale și internaționale multiple în terapie prin joc, terapie de familie, dramaterapie și terapia adultului. 
Lucrează în practica privată și în colaborări cu diverse instituții. Alaturi de echipa ei, a infiintat Centrul Terapeutic RISE, axat pe interventii moderne de terapie pentru copii, adolescenti si famiile lor, fiind unul dintre putinele locuri din tara unde se folosesc metode terapeutice internationale adaptate nevoilor clientilor mici sau mari.

Mai multe informatii despre formarile si acreditarile ei gasiti aici.