Webinar gratuit introductiv
Evaluarea si terapia prin joc a copiilor si a familiei

Evaluarea clinica si psihoterapia copiiilor, adolescentilor si a familiei a devenit un domeniu de interes atat pentru specialistii in sanatate mintala, cat si pentru beneficiarii acestor servicii. In acest context, apare nevoia specialistilor in sanatate mintala de a avea acces la formari calitative, bazate pe noile teorii de dezvoltare ale copilului si adolescentului, dar si pe noile teorii de parentaj, astfel incat interventiile terapeutice sa fie unele eficiente si adaptate clientilor care intra in spatiile lor terapeutice.

 In acest context, va  invit la un webinar introductiv in evaluarea si terapia prin joc a copilului, a relatiei cu parintii si a familiei sale, care va aduce in prim plan modele actuale de evaluare si interventie terapeutica. Aceste modele reprezinta o adaptare realizata de mine in peste cei 11 ani de practica clinica si in urma specializarilor multiple-nationale si internationale, pe care le am in aceste arii de expertiza. 

Astfel, daca lucrezi  cu copii, adolescenti si familii si ai specializari de:

psihoterapeut sau consilier psihologic (indiferent de orientarea terapeutica)
psiholog clinician  
consilier scolar
terapeut prin joc sau prin arte
psihopedagog
analist comportamental
oricare alt specialist in interventiile terapeutice cu copiii si parintii acestora
 

Acest webinar este pentru tine!

Ce vei obtine de la acest webinar?

Webinarul este unul introductiv, in care vei obtine urmatoarele:
  1. Vei afla despre ceea ce înseamnă evaluarea experientiala a copilului sau a familiei, prin metode de joc si metode expresiv-creative 
  2. Vei descoperi cele mai noi teorii legate de parentaj si informatii despre relatia parinte-copil, dar si modalitati  concrete de evaluare a acesteia
  3. Veti afla despre modalitati concrete de a-ti conceptualiza cazul, pe baza unui model integrativ de terapie prin joc
  4. Vei afla despre principalele abordari terapeutice prin joc folosite in lume in prezent
  5.  Vei afla despre cum sa alegi abordarea terapeutica potrivita pentru clientii tai
  6. Vei afla despre cursuri nationale de formare profesionala in evaluarea si terapia prin joc a copilului si a familiei

Cand?

Unde?

Cost?

CAND: Cursul va avea loc pe data de 19 decembrie 2022, intre orele 18.00-19.45. 
 
UNDE: Cursul va avea loc online, pe platforma ZOOM. Vei primi un link de participarea dupa confirmarea primita de la mine, pe email.
CAT: GRATUIT

Cum ma inscriu?

Trimite un email de inscriere la inscrieri@psihologandreeaneagu.com, cu urmatoarele informatii: nume curs, nume si prenume, adresa de email numar de telefon si specializarea profesionala. 

Vei primi ulterior un email de confirmare de la mine, cu informatiile de participare. 

 Te rog sa te inscrii doar daca stii cu fermitate ca vei participa. 

Cine va facilita webinarul?

Andreea Neagu

Andreea Neagu este psiholog clinican și psihoterapeut integrativ specialist, formator și supervizor în ambele specialități. Are competențe în evaluarea psihologica și psihoterapia copiilor, adolescenților și a familiei, a adulților, dar și în formare și supervizare profesională a specialiștilor în sănătate mintală.
Are specializări naționale și internaționale multiple în terapie prin joc, terapie de familie, dramaterapie și terapia adultului. 
Lucrează în practica privată și în colaborări cu diverse instituții. Alaturi de echipa ei, a infiintat Centrul Terapeutic RISE, axat pe interventii moderne de terapie pentru copii, adolescenti si famiile lor, fiind unul dintre putinele locuri din tara unde se folosesc metode terapeutice internationale adaptate nevoilor clientilor mici sau mari.

Mai multe informatii despre formarile si acreditarile ei gasiti aici.