Webinar gratuit introductiv
Evaluarea si terapia prin joc a copiilor si a familiei

Evaluarea clinica si psihoterapia copiiilor, adolescentilor si a familiei a devenit un domeniu de interes atat pentru specialistii in sanatate mintala, cat si pentru beneficiarii acestor servicii. In acest context, apare nevoia specialistilor in sanatate mintala de a avea acces la formari calitative, bazate pe noile teorii de dezvoltare ale copilului si adolescentului, dar si pe noile teorii de parentaj, astfel incat interventiile terapeutice sa fie unele eficiente si adaptate clientilor care intra in spatiile lor terapeutice.

 In acest context, va  invit la un webinar introductiv in evaluarea si terapia prin joc a copilului, a relatiei cu parintii si a familiei sale, care va aduce in prim plan modele actuale de evaluare si interventie terapeutica. Aceste modele reprezinta o adaptare realizata de mine in peste cei 10 ani de practica clinica si in urma specializarilor multiple-nationale si internationale, pe care le am in aceste arii de expertiza. 

Astfel, daca lucrezi  cu copii, adolescenti si familii si ai specializari de:

psihoterapeut sau consilier psihologic (indiferent de orientarea terapeutica)
psiholog clinician  
consilier scolar
terapeut prin joc sau prin arte
psihopedagog
analist comportamental
oricare alt specialist in interventiile terapeutice cu copiii si parintii acestora
 

Acest webinar este pentru tine!

Ce vei obtine de la acest webinar?

Webinarul este unul introductiv, in care vei obtine urmatoarele:
  1. Vei afla despre ceea ce înseamnă evaluarea experientiala a copilului sau a familiei, prin metode de joc si metode expresiv-creative 
  2. Vei descoperi cele mai noi teorii legate de parentaj si informatii despre relatia parinte-copil, dar si modalitati  concrete de evaluare a acesteia
  3. Veti afla despre modalitati concrete de a-ti conceptualiza cazul, pe baza unui model integrativ de terapie prin joc
  4. Vei afla despre principalele abordari terapeutice prin joc folosite in lume in prezent
  5.  Vei afla despre cum sa alegi abordarea terapeutica protrivita pentru clientul tau
  6. Vei afla despre cursuri nationale de formare profesionala in evaluarea si terapia prin joc a copilului si a familiei

Cand si unde?

UNDE: Webinarul va avea loc online, pe platforma ZOOM. Vei primi un link de participarea dupa confirmarea primita de la mine, pe email.
CAND: Webinarul va avea loc pe data de 30 mai, intre orele 18.00-19.30
CATI: Webinarul este GRATUIT, iar numarul de locuri disponibile este limitat la 100 de participanti

Cum ma inscriu?

Trimite un email de inscriere la inscrieri@psihologandreeaneagu.com, cu urmatoarele informatii: nume curs, nume si prenume, adresa de email numar de telefon si specializarea profesionala. 

Vei primi ulterior un email de confirmare de la mine, cu informatiile de participare. 

 Te rog sa te inscrii doar daca stii cu fermitate ca vei participa. 

Cine va facilita webinarul?

Andreea Neagu

Andreea Neagu este psiholog clinican si psihoterapeut integrativ specialist, formator si supervizor. Are competente in evaluarea si psihoterapia copiilor, adolescentilor si a familiei, a adultilor, dar si in formare si supervizare profesionala a specialistilor in sanatate mentala.
Are specializari nationale si internationale multiple in terapie prin joc, terapie de familie, dramaterapie si terapia adultului. 
Lucreaza in practica privata si in colaborari cu diverse institutii ca psiholog clinician, psihoterapeut integrativ, terapeut prin joc, formator si supervizor, dar ca specialist in invatare sociala si emotionala. Este un clinician axat pe folosirea interventiilor terapeutice evidence-based moderne, de aceea cauta tot timpul sa-si imbunatateasca practica, iar jocul este principala metoda folosita, indiferent de varsta clientilor ei.
Mai multe informatii despre formarile si acreditarile ei gasiti aici.