Curs pentru parinti: Relatia noastra insorita:)

Relatia parinte-copil este ca vremea. Atunci cand in ea exista elemente naturale aparute in mod armonios, vremea poate produce in jurul ei crestere, inflorire, echilibru si mai ales, o stare de bine. Insa, uneori, elementele naturale se dezechilibreaza si produc furtuni infricosatoare sau tornade care lasa in urma lor mult haos, suferinta si, adesea, rupturi in relatie.  Pentru a mentine vremea in echilibru, este nevoie ca ambii participanti la aceasta relatie sa contribuie. 
Astfel, va invit sa descoperim impreuna care sunt elementele  esentiale din relatia parinte-copil, cum pot contribui atat parintele, cat si copilul la a crea si a mentine o relatie insorita, in care vremea este echilibrata. De asemenea, vom descoperi stiinta din spatele acestor elemente si modul in care dezvoltarea umana sanatoasa sustine acest model. 

Cine poate participa la curs?

Acest curs dedicat oricarui parinte interesat de imbunatatirea relatiei cu copilul sau, dar si de auto-descoperire si crestere personala in rolul de parinte. Aplicabilitatea este pentru parinti cu copii de toate varstele, dar in particular parintii ai caror copii au 0-11/12 ani vor primi instrumente directe de interactiune prin joc. Parintii copiilor mai mari le pot adapta. 
 

Ce vei obtine de la acest curs?

Acest curs este practic, cu aplicativitate imediata, de aceea va fi nevoie de disponibilitatea ta totala pe parcursul desfasurarii lui. Vei descoperi urmatoarele: 
  1. Cum sa cresti procesului de auto-cunoastere si constientizare in rolul de parinte
  2. Cele mai noi teorii si elemente de stiinta legate de dezvoltare umană și parentaj, cu aplicabilitate directa in relația părinte-copil
  3. O metoda de evaluare a unor dimensiuni psihologice existente in relația părinte-copil, care ofera ofera sanatate si echilibru relational-un fel de coloana vertebrala a relatiei.
  4. Evaluarea acestor dimensiuni in relația cu propriul copil: dimensiunile resursa (cele care funcționează) si dimensiunile de crescut (cele care va conduc la blocaje si conflicte)
  5. Tehnici de joaca si conectare,  specifice pentru menținerea sau cresterea acestor dimensiuni
  6. O noua harta relationala de aplicat imediat in relatia cu copilul tau:)
 
In urma cursului, vei primi o material de curs teoretic, creat de mine, pe baza practicii clinice proprii cu copii, adolescentii si parintii lor, cu surse stiintifice din literatura  de specialitate internationala. 

Cum va avea loc invatarea?

Invatarea va avea loc in mod teoretic, dar mai ales aplicativ, de aceea este nevoie sa fii deschis catre interactiune directa si joaca. Tehnicile de predare sunt urmatoarele:
  1.  Predare teoretica 
  2. Vizualizare si analizare studii de caz video cu parinti si copii reali
  3.  Învățare practica: lucru in echipa, joc de rol, experimentare de jocuri aplicabile unor categorii de varsta ale copiilor direfite
  4. Discutii si feedback direct

Cand si unde?

UNDE: Cursul va avea loc online, pe platforma ZOOM. Vei primi un link de participarea dupa confirmarea primita de la mine, pe email.
CAND: Cursul va avea loc pe data de 3 iulie 2021. Sambata, 3 iulie, intre orele 10.00-17.30. 
CAT: Pret – 250 lei. 
            Pret redus cu 20%- pentru parintii care se inscriu in cuplu. 
 
PARTICIPANTI: numarul de participanti este limitat. Pot participa maxim 10 persoane.

Cum ma inscriu?

Trimite un email de inscriere la inscrieri@psihologandreeaneagu.com, cu urmatoarele informatii: nume curs, nume si prenume, adresa de email numar de telefon si nevoia ta de la acest curs. 

Vei primi un email de confirmare de la mine, cu informatiile de plata. Inscrierea iti va fi confirmata dupa realizarea platii si vei primi factura/chitanta ulterior.

Cine va facilita cursul?

Andreea Neagu

Andreea Neagu este psiholog clinican si psihoterapeut integrativ specialist, formator si supervizor. Are competente in evaluarea si psihoterapia copiilor, adolescentilor si a familiei, a adultilor, dar si in formare si supervizare profesionala a specialistilor in sanatate mentala.
Are specializari nationale si internationale multiple in terapie prin joc, terapie de familie, dramaterapie si terapia adultului. 
Lucreaza in practica privata si in colaborari cu diverse institutii ca psiholog clinician, psihoterapeut integrativ, terapeut prin joc, formator si supervizor, dar ca specialist in invatare sociala si emotionala. Este un clinician axat pe folosirea interventiilor terapeutice evidence-based moderne, de aceea cauta tot timpul sa-si imbunatateasca practica, iar jocul este principala metoda folosita, indiferent de varsta clientilor ei.
Mai multe informatii despre formarile si acreditarile ei gasiti aici.