Joc la Psiholog by Andreea Abe Neagu,

Joc la Psiholog by Andreea Abe Neagu,

Psiholog
Andreea Abe Neagu

Îmi doresc să fiu schimbarea pe care vreau să o vad în lume și voi face asta prin a te însoți să descoperi cine ai fost, cine ești și cine vei deveni, în relație cu tine și cu oamenii din jurul tău.

Despre_mine_Andreea_Neagu_abe
Despre_mine2

Despre mine

Iubesc oamenii și îmi ador meseria de psiholog. Mă consider privilegiată în a-i însoți pe oamenii de toate vârstele, mici sau mai mari, în călătoria lor de autodescoperire și de vindecare.

Servicii pentru copii și adolescenți

Serviciile pentru copii și adolescenți includ evaluare psihologică, psihoterapie individuală sau de grup și terapie familială.

Servicii pentru părinți

Părinții pot primi suport prin servicii de consiliere parentală, participând la grupuri de suport sau la cursuri practice.

Servicii pentru adulți

Serviciile oferite adulților includ psihoterapie individuală sau de grup și dezvoltare personală.

Supervizare profesională

Serviciile includ supervizare profesională în psihoterapie integrativă și psihologie clinică.

Scriere cărți și materiale psihoeducaționale

Te invit să cumperi aici prima carte scrisă de mine, dar și alte materiale psihoeducaționale valoroase. Acestea sunt utile în special pentru specialiștii în sănătate mintală, părinți sau cadre didactice.

Cursuri formare profesională

Cursurile de formare pentru profesioniștii în sănătatea mintală sunt organizate pe teme specifice intervențiilor terapeutice pentru familii, copii și adolescenți.

PlayTRAINING

Prima platformă de CURSURI online de formare în Evaluare și Terapia copiilor, adolescenților, familiei

Te invit să accesezi prima platformă și aplicație de cursuri online din România, pe teme legate de:

– Evaluarea psihologică a copiilor și adolescenților
– Intervenții terapeutice pentru aceste categorii de vârstă
– Problematici psihologice specifice în lucrul cu aceste categorii de vârstă

MAGAZIN

Te invit să accesezi magazinul meu online, unde vei găsi resurse psihoeducaționale valoroase: prima carte scrisă de mine, manuale de evaluare psihologică și intervenție terapeutică prin joc, broșuri psihoeducaționale, jurnale de joacă și altele asemenea.

Acestea reprezintă rezultate ale muncii mele, pe care doresc să le împărtășesc cu tine, în orice rol te afli ca adult care interacționează sau lucrează cu copii și adolescenți.

Comunitatea Terapeutilor pentru copii si familii din Romania

Un nou proiect unic in Romania, care reuneste online, in cadrul unui grup pe platforma Facebook, specialisti in sanatate mintala, care lucreaza cu copii, adolescenti sau familii.

Comunitate-online

Psihoeducatie

Abonează-te la Newsletter și vei primi gratuit Broșura psihoeducațională creată de mine “Joaca și jocul – Ingredientele de bază în dezvoltarea sănătoasă a copilului”

te invit pe canalul meu de

Illustration of speech bubble icon

In perioada septembrie 2023-septembrie 2025, voi fi in concediu de maternitate, deci nu voi mai prelua cazuri sau supervizari.

© 2024 Toate dreapturile rezervate Andreea Abe Neagu