Iubesc oamenii si imi ador meseria de psiholog. Ma consider privilegiata in a-i insoti pe oamenii de toate varstele, mici sau mai mari, in calatoria lor de autodescoperire si de vindecare.

Rolurile mele profesionale sunt de:

Psiholog clinician specialist

Psihoterapeut integrativ specialist, cu dubla specializare: in psihoterapia adultului si a copilului adolescentului si familiei

Terapeut de familie

Terapeut prin joc

Dramaterapeut

Supervizor in Psihologie Clinica si Psihoterapie Integrativa

Formator in Psihoterapie Integrativa

Specialist in Invatare Sociala si Emotionala

Experienta profesionala

Neagu Andreea-Cabinet Individual de Psihologie
(2011 – prezent)
Experienta mea profesionala a inceput in cadrul Cabinetului inca din perioada anilor de studii universitare, cand mi-am dorit sa aplic ceea ce invatam si experimentam cat mai repede in lucrul cu oamenii. Practica mea clinica a inceput cu copiii cu tulburari de neurodezvoltare, urmand sa se diversifice si sa se extinda catre psihoterapia copilului si a familiei, consiliere parentala, psihoterapia adultului, evaluare psihologica complexa, servicii de training si supervizare.

Verita International School

(2015 – prezent)
Am lucrat la aceasta scoala privata in rolul de Consilier Scolar, cu familiile beneficiare ale scolii: copii si adolescenti intre 2-14 ani si parintii acestora. Am predat Invatare Sociala si Emotionala si Mindfulness, ca parte a curiculei educationale a acestei scoli. Am realizat training-uri pentru profesori, pe teme legate de psihologia copilului si adolescentului, patologia copilului, educatie sexuala. In prezent sunt colaborator al scolii, pentru serviciile de psihoterapie si evaluare psihologica.

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

(2018 – prezent)
In cadrul acestei scoli de formare in Psihoterapie Integrativa predau cursuri cu tematici legate de psihoterapia integrativa a copilului si adolescentului, psihoterapia familiei, tehnici expresiv-creative de lucru cu copiii, teoria atasamentului, etc.

Institutul European de Studii pentru Terapia Copilului si Adolescentului

(2013 – 2014)
In cadrul acestei scoli de formare in Psihoterapia Integrativa a copilului si adolescentului am fost reprezentantul scolii si am contribuit la organizarea cursurilor de formare ale scolii.

Alte experiente profesionale

In cadrul acestor asociatii/ fundatii am facut voluntariat sau am colaborat pe diferite proiecte: 

  • Asociatia MagiCamp (2018-2019)
  • Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (2012-2013)
  • Asociatia “M.A.M.E” (2013-2014)
  • Asociatia Terapii pentru Recuperarea Copiilor cu Autism (2011-2014)
  • Asociatia “Captivi in propria minte” (2010-2011)