Cursuri cu tematici specifice in terapia copilului si adolescentului

Comunitatea de specialisti in sanatate mintala pe care ii formez sau supervizez mi-a solicitat sa realizez cursuri cu tematici specifice, focusate pe interventii terapeutice in lucrul cu copiii si adolescentii. 

Asa au aparut aceste cursuri in format scurt, care vor reprezenta o introducere in aceste tematici. Cu siguranta voi mai dezvolta si alte tematici. 

Cine poate participa la curs?

Aceste cursuri sunt dedicate oricarui specialist in sanatate mintala care lucreaza cu copii, adolescentii si familiile lor, care doreste sa-si imbunatateasca modalitatile de interventie terapeutica, pe problematici specifice, cu aceste categorii de clienti. Acesti specialisti pot fi: 

– psihoterapeuti (indiferent de orientarea terapeutica)

– psihologi clinicieni

– terapeuti prin joc sau prin arte

– psihopedagogi

– analisti comportamentali

– oricare alti specialisti in interventiile terapeutice cu copiii si parintii acestora

Ce vei obtine de la acest curs?

Cursul este unul aplicativ, in care vei obtine urmatoarele:
  1. Vei invata despre specificitatile psihologice ale copilului si adolescentului care trec prin situatii cu risc clinic: pierderi, doliu complicat, divort
  2. Vei primi o introducere in conceptualizarea cazului pe aceste problematici
  3. Vei experimenta tehnici si instrumente specifice de interventie in aceste problematici
 
In urma cursului, vei primi o serie de materiale clinice realizate sau adaptate de mine din practica proprie si din literatura  de specialitate internationala: 
  • Materiale teoretice de curs
  • Infografice psihoeducationale 
  • Bibliografie specifica

Cand?

Unde?

Cost?

CAND: 
Cursul cu tema Terapia doliului si a pierderii va avea loc pe 9 iunie 2023, orele 9.00-12.00
Cursul cu tema Terapia Copilului/Adolescentului in situatii de divort va avea loc pe 7 iulie 2023, orele 9.00-12.00
UNDE: 
Cursul va avea loc online, pe platforma ZOOM. Vei primi un link de participarea dupa confirmarea primita de la mine, pe email.
 
CAT: Pret – 190 lei per curs
Plata se face in avans, cu maxim o saptamana inainte de curs, pe baza contractului de prestari servicii semnat. 

Cum ma inscriu?

Trimite un email de inscriere la inscrieri@psihologandreeaneagu.com, cu urmatoarele informatii: nume curs, nume si prenume, adresa de email, numar de telefon si specializarea profesionala. 

Vei primi un email de confirmare de la mine, cu informatiile de plata. Inscrierea iti va fi confirmata dupa realizarea platii si vei primi factura/chitanta ulterior

Cine va facilita cursurile?

Andreea Neagu

Andreea Neagu este psiholog clinican și psihoterapeut integrativ specialist, formator și supervizor în ambele specialități. Are competențe în evaluarea psihologica și psihoterapia copiilor, adolescenților și a familiei, a adulților, dar și în formare și supervizare profesională a specialiștilor în sănătate mintală.
Are specializări naționale și internaționale multiple în terapie prin joc, terapie de familie, dramaterapie și terapia adultului. 
Lucrează în practica privată și în colaborări cu diverse instituții. Alaturi de echipa ei, a infiintat Centrul Terapeutic RISE, axat pe interventii moderne de terapie pentru copii, adolescenti si famiile lor, fiind unul dintre putinele locuri din tara unde se folosesc metode terapeutice internationale adaptate nevoilor clientilor mici sau mari.

Mai multe informatii despre formarile si acreditarile ei gasiti aici.