VERITA INTERNATIONAL SCHOOL– O școală privată intenațională în cadrul căreia am lucrat ca psiholog școlar. 

In prezent sunt colaborator pentru aria de evaluare psihologica, terapie pentru copii si adolescenti si training educational.

ASOCIATIA ROMANA DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA (ARPI), în cadrul căreia sustin cursuri de formare pe teme legate de psihoterapia copilului si adolescentului cursantilor care se formează pentru a deveni psihoterapeuți.

CENTRUL TERAPEUTIC RISE este un spatiu terapeutic co-fondat impreuna cu 3 colege de profesie. Aici oferim servicii specializate familiilor, adultilor si specialistilor in sanatate mintala.

FUNDATIA VERITA

Fundația Verita este o organizație non profit care a forganizeaza proiecte pentru sustinerea educației in medii defavorizate, pentru formarea cadrelor didactice in aria Invatarii sociale si emotionala, dar si pentru  îmbunătățirea calității vieții copiilor din medii defavorizate. 

CENTRUL DE PSIHOLOGIE A COPILULUI, ADOLESCENTULUI si FAMILIEI este un proiect al ”Laboratorului de psihologie clinică a copilului, adolescentului și familiei” din cadrul Departamentului de Psihologie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, in care sunt realizate cercetari stiintifice specifice categoriilor sociale mentionate, sunt oferite informatii si servicii de suport famiilor cu copii si adolescenti in nevoie.  

EDITURA HERALD- Aceasta editura publica frecvent carti noi pe teme legate de psihologie si psihoterapie; de asemenea, promoveaza concepte moderne de crestere si dezvoltare personala, dar si de spiritualitate; colaboram prin a discuta in mod deschis la evenimente publice despre titluri de carte din colectiile lansate de editura.