MAGAZIN ONLINE

Cartea
Tehnici de autoreglare în terapia copiilor

Cartea reprezintă o resursă excelentă, cu aplicabilitate imediată în practica clinică a psihologilor care lucrează cu copii sau adolescenți. Poate fi folosită cu succes și de către cadre didactice sau părinți. De asemenea, reprezintă suportul de curs pentru cursul cu același nume. Mai multe detalii despre curs găsești AICI. 

Manual curs 1
Evaluarea experiențială a relației părinte-copil

Manualul prezintă baza teoretică a metodei de evaluare psihologică a relației de atașament dintre părinte și copil. Detalii despre cursul cu același nume găsești AICI

Manual curs 2
Consiliere parentală

Manualul prezintă baza teoretică a modelului meu de intervenție terapeutică de suport, în lucrul cu părinții. Structura, unicitatea și instrumente de conceptualizare a cazului sunt resurse unice pe care le vei găsi în manual. Detalii despre cursul cu același nume găsești AICI. 

Manual curs 3
Conceptualizarea cazului și planificarea intervenției terapeutice

Manualul prezintă baza teoretică a unui model integrativ de terapie prin joc, utilizat în lucrul cu copiii, adolescenții sau familiile. Acesta cuprinde fișe structurate, modele de scopuri și obiective terapeutice pentru majoritatea tulburărilor clinice specifice copilăriei și adolescenței și alte instrumente care te vor ajuta în planificarea intervenției terapeutice prin joc.Detalii despre cursul cu același nume găsești AICI. 

Manual curs 4
Terapia prin joc directivă

Manualul prezintă baza teoretică și aplicativă a două abordări de terapie prin joc directivă: Theraplay și terapia prin joc Gestalt. Detalii despre cursul cu același nume găsești AICI. 

Manual curs 5
Terapia prin joc non-directivă

Manualul prezintă baza teoretică și aplicativă a două abordări de terapie prin joc non-directivă: terapia centrată pe copil și terapia filială. Detalii despre cursul cu același nume găsești AICI. 

Manual curs 7
Trauma de dezvoltare la copii-evaluare și intervenție terapeutică

Manualul prezintă baza teoretică și aplicativă în problematicile clinice specifice traumei de dezvoltare din copilărie. Detalii despre cursul cu același nume găsești AICI. 

E-book
Jurnal de Joacă
Dezvoltare și jocuri pentru prima lună de viață

“Jurnalul de joacă” este un e-book dedicat părinților de bebeluși și nu numai, în care pot fi găsite informații actualizate despre dezvoltarea psihologică a copiilor în fiecare lună a primului an de viață. De asemenea, este o compilație de activități și jocuri de făcut în relația de atașament dintre părinte și copil, pentru a pune o baza de siguranță emoțională, dar și pentru a stimula celelalte planuri de dezvoltare psihologică a bebelușilor: planul cognitiv și limbaj, planul motoriu, planul social. Detalii despre material găsești AICI.