Am fost invitata sa discut pe diverse tematici in care am expertiza, de catre colaboratori ai unor posturi de televiziune sau in diferite proiecte sociale.

iulie 2021- Invitatie a Printesei Urbane, la o discutie cu tema „Cum ne jucam cu copiii nostri?

iulie 2021- Invitatie a Ancai Birda, antreprenor, la podcastul “Conversatii cu Anca”, unde am povestit despre meseria mea, terapia prin joc si Centrul terapeutic RISE

11 iulie 2021- Invitatie la emisiunea „Duminica in familie” a postului Speranta TV, cu tema „Rolul iubirii in dezvoltarea sanatoasa a omului

Pe 25 noiembrie 2020- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema „Cresterea sigurantei copilului tau”

 

30 august 2019- Invitatie la emisiunea „Oameni si carti” a postului TV Canal 33, cu tema „Arta fericirii, in parenting si la scoala

 

Pe 30 aprilie 2019- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema „Educatie prin voluntariat”

 

Pe 27 decembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema: „Apartenenta si socializare”

Pe 12 noiembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema: „Vrem copilaria inapoi!

Pe 4 octombrie 2018- Invitatie la emisiunea „Traieste sanatos”, a postului de radio Itzy Bitzy, cu tema: „Ce se intampla cand iti protejezi copilul in exces”. 

Pe 29 august 2018- Interventie la emisiunea „Razvan si Dani”, in sectiunea „Buna dimineata, sanatate!, pe tema: „Cum să ne păstrăm tonusul căpătat din vacanță, pe tot timpul anului”

Pe 26 septembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Traieste sanatos”, a postului de radio Itzy Bitzy, cu tema: „Copiii care cresc fara parinti”. 

Pe 20 septembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Traieste sanatos”, a postului de radio Itzy Bitzy, cu tema: „Consecintele unui program supraincarcat al copiilor”. 

Pe 21 iunie 2018- Invitatie la emisiunea „Intalniri capitale” de la Bucuresti FM, pe tema „Adultii si harta catre sufletul copiilor.