Aparitii in media

Am fost invitata sa discut pe diverse tematici in care am expertiza, de catre colaboratori ai unor posturi de televiziune sau in diferite proiecte sociale.

30 august 2019- Invitatie la emisiunea „Oameni si carti” a postului TV Canal 33, cu tema „Arta fericirii, in parenting si la scoala

 

Pe 30 aprilie 2019- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema „Educatie prin voluntariat”

 

Pe 27 decembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema: „Apartenenta si socializare”

Pe 12 noiembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema: „Vrem copilaria inapoi!

Pe 4 octombrie 2018- Invitatie la emisiunea „Traieste sanatos”, a postului de radio Itzy Bitzy, cu tema: „Ce se intampla cand iti protejezi copilul in exces”. 

Pe 29 august 2018- Interventie la emisiunea „Razvan si Dani”, in sectiunea „Buna dimineata, sanatate!, pe tema: „Cum să ne păstrăm tonusul căpătat din vacanță, pe tot timpul anului”

Pe 26 septembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Traieste sanatos”, a postului de radio Itzy Bitzy, cu tema: „Copiii care cresc fara parinti”. 

Pe 20 septembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Traieste sanatos”, a postului de radio Itzy Bitzy, cu tema: „Consecintele unui program supraincarcat al copiilor”. 

Pe 21 iunie 2018- Invitatie la emisiunea „Intalniri capitale” de la Bucuresti FM, pe tema „Adultii si harta catre sufletul copiilor.