Evenimente

Am povestit despre educatie si invatare la evenimentul organizat de Editura Herald, pornind de la niste titluri de carte pe care le recomand cu toata deschiderea, indeosebi pe primele doua: 1. Mindfulness pentru profesori- Patricia Jennings, 2. Despre educatie-Jiddu Krishnamurti si 3. Disciplina cu dragoste si limite- Jerry Wyckof si Barbara Unell.

 
Speaker la Conferinta „Scoli fara bullying in sectorul 3”, organizata de Radio Itzy Bitzy si Primaria Sectorului 3, Bucuresti.
BookFest- Iunie 2018- Lansarea cartii „Comoara ascunsa” de Violet Oaklander, de catre Editura Herald, in cadrul evenimentului BookFest.
Sesiune de mindfulness, pe tema Acceptarii de sine vs Criticii de sine, in  cadrul Comunitatii practicantilor de Mindfulness din Romania.
Arta de a trai constient- octombrie 2017 Eveniment organizat de Editura Herald si libraria Carturesti Verona, pe teme legate de Mindfulness experimentat in diverse arii ale vietii noastre: personal, profesional, in relatia cu copiii, in educatie.
Gaudeamus- decembrie 2017- Lansarea cartii „Mindfulness pentru profesori” de Patricia Jennings. Vezi aici.
  • Gaudeamus -noiembrie 2016: Lansare de carte la Editura Herald: Pentru binele tau-Radacinile violentei in educatia copilului de Alice Miller si   Politica locului de joaca de Stanley I. Greenspan, Jacqueline Salmon

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: