Colaborari

VERITA INTERNATIONAL SCHOOL– O școală privată intenațională în cadrul căreia lucrez ca psiholog școlar. Aici ofer servicii de evaluare psihologica, dar si de consiliere psihologica elevilor scolii si familiilor acestora. De asemenea, predau o materie numita Invatare Sociala si Emotionala (Social and Emotional Learning), in cadrul careia elevii invata despre constientizarea si managementul emotiilor, despre imbunatatirea relatiilor inter si intrapersonale, despre rezolvare de probleme si luare de decizii, despre bullying si atitudini de preventie a acestui fenomen, despre educatie sexuala, despre mindfulness si despre a fi multumiti in viata lor de zi cu zi.

ASOCIATIA ROMANA DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA (ARPI), în cadrul căreia sustin cursuri de formare pe teme legate de psihoterapia copilului si adolescentului cursantilor care se formează pentru a deveni psihoterapeuți.

WEB ADVISER– O platforma online unde ofer servicii de psihoterapie, consiliere psihologica, evaluare psihologica si parenting online.

ORA DE TERAPIE -Cabinet de psihologie care oferă o gamă variată de servicii pentru adulți, copii și adolescenți, familii, cupluri. În cadrul cabinetului puteți beneficia și de serviciile oferite de mine.

ATLAS HELP– O platforma online unde ofer servicii de psihoterapie, consiliere psihologica si evaluare psihologica online.

FREE SCHOOL– Un loc în care educația este realizată într-un stil liber, ținîndu-se cont de nevoile și unicitatea copilului. Aici am realizat grupuri de dezoltare personală pentru copii de vârstă preșcolară și ateliere de mindfulness.

EDITURA HERALD– Aceasta editura publica frecvent carti noi pe teme legate de psihologie si psihoterapie; de asemenea, promoveaza concepte moderne de crestere si dezvoltare personala, dar si de spiritualitate; colaboram prin a discuta in mod deschis la evenimente publice despre titluri de carte din colectiile lansate de editura.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: