Aparitii in media

Pe 27 decembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema: „Apartenenta si socializare”. Vezi aici.

Pe 20 decembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema: „Teama de esec”. Vezi aici.

Pe 12 noiembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Educatie pentru viata”, a postului Speranta TV, cu tema: „Vrem copilaria inapoi!”. Vezi aici.

Pe 4 octombrie 2018- Invitatie la emisiunea „Traieste sanatos”, a postului de radio Itzy Bitzy, cu tema: „Ce se intampla cand iti protejezi copilul in exces”. Asculta aici.

Pe 26 septembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Traieste sanatos”, a postului de radio Itzy Bitzy, cu tema: „Copiii care cresc fara parinti”. Asculta aici.

Pe 20 septembrie 2018- Invitatie la emisiunea „Traieste sanatos”, a postului de radio Itzy Bitzy, cu tema: „Consecintele unui program supraincarcat al copiilor”. Asculta aici.

Pe 29 august- Interventie la emisiunea „Razvan si Dani”, in sectiunea „Buna dimineata, sanatate!, pe tema: „Cum să ne păstrăm tonusul căpătat din vacanță, pe tot timpul anului”. Vezi aici

Pe 21 iunie 2018- Invitatie la emisiunea „Intalniri capitale”, pe tema „Adultii si harta catre sufletul copiilor”. Vezi aici.